Annemiek van der Niet

Even voorstellen….

Naast loopbaan- en wandelcoach ben ik koordirigent, geef ik zangles en zangworkshops en organiseer ik koorprojecten. Ieder voorjaar in maart organiseer ik een zangwandelweekend voor vrouwenkoor en in de zomer een zangwandelweek in de bergen voor gemengd koor.  

Ik heb hoofdvak Schoolmuziek en Koordirectie gestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht en Rotterdam. Na een flinke burn-out in het onderwijs, heb ik een switch gemaakt: ik volgde in 2002 en 2003 de opleiding tot trainer/coach persoonlijke ontwikkeling en communicatie bij Blankestijn & Partners in Wageningen. Naast het dirigeren van koren, organiseer ik sinds 2004 zangwandelreizen in Zwitserland en in Frankrijk. Zo heb ik heel wat mensenkennis en ervaring opgedaan in het leiding geven aan groepen en doe ik met heel veel passie en plezier werk dat ik leuk vind en bij mij past.

Voor mijn gevoel komen al mijn talenten samen in het werk dat ik nu doe. Mensen coachen en begeleiden naar werk waar ze plezier in hebben en waarin ze succesvol in zijn. De essentie van mijn werk is: zingen en werken vanuit het hart en kleur geven aan eigenheid met je stem. Hart en Stem Coaching past precies bij wie ik ben en wat ik doe: coachen vanuit compassie en stem, op een verbindende, intuïtieve, creatieve en natuurlijke manier.

Hart & Stem Coaching
Annemiek van der Niet
(zie verdere opleidingen Loopbaan- en wandelcoach)

Je bent goed zoals je bent

Wil jij nieuwe stappen zetten, ben je toe aan nieuwe uitdagingen in je loopbaan en in je leven, dan help ik je graag door een stuk met je mee te lopen op weg naar jouw nieuwe toekomst. Je ontdekt wat jouw unieke talenten zijn, wat jij het allerliefste doet en wat het beste bij jou past. Mijn motto is: je bent goed zoals je bent. Ik zet daarbij graag mijn unieke talenten in door samen met jou te werken aan het door jou gewenste resultaat.

Een frisse blik en een luisterend oor

Dit kan in een loopbaantraject in mijn eigen praktijk, of in een wandelcoachtraject in de omgeving van Utrecht: een coachtraject op maat dat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ik coach mensen op een natuurlijke en ontspannen wijze, met een frisse blik, ik heb een luisterend oor en ik zet graag mijn creativiteit en openheid in, waardoor jij weer stralend in het leven gaat staan.