Loopbaan- en wandelcoaching

Als loopbaancoach volgde ik de opleiding bij Vista Nova in Utrecht. De opleiding en de methode is gebaseerd op het Koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk en zijn boeken over loopbaancoaching en zelfsturing, gebaseerd op de elementenvierhoek: vuur, water, lucht en aarde, ook heeft hij het Bezielingspel en de Bezielingsplaten ontwikkeld om in te zetten bij coachsessies. Tijdens de opleiding dacht ik regelmatig bij Loop-baan-coach aan wandelen, bewegen en buiten zijn. Ik heb kort daarna de opleiding tot wandelcoach en Registerwandelcoach gevolgd bij Hilde Bacchus in Utrecht, zij is oprichter van Het Coachbureau en heeft inmiddels veel wandelcoaches opgeleid. Bij de opleiding tot Klanktherapeut bij het Pansori Instituut leerde ik om te zingen vanuit de helende klank, de trillingen van de stem zorgen ervoor dat deze op de plek in het lichaam komen waardoor er heling en genezing kan ontstaan. Deze manier van zingen brengt innerlijke rust en acceptatie, de houding van de therapeut is luisterend, zonder oordeel, present om met de cliënt via de klanken naar de diepere laag gaan. 

Ik denk dat de combinatie van al deze opleidingen mij hebben gevormd tot een uniek en eigenzinnig coach. Mijn specifieke kwaliteiten als coach zijn denk ik: openheid, verbinding, intuïtie, creativiteit, onbevangenheid, sensitiviteit, authenticiteit en compassie. Ik werk altijd vanuit openheid, verbinding en speelsheid en waar het te pas komt met de stem. Je mag zijn wie je bent, met al jouw unieke eigenschappen. Ontdek jouw eigen succesformule, leef vanuit je hart en doe de dingen met plezier en wees daarin succesvol! In dat proces ga ik graag een stuk met je mee: liefst zingend en wandelend in de natuur. 

https://www.topcoachnederland.nl/annemiek-van-der-niet